October 26, 2019

Op deze fantastisch zonnige zondag moest ik naar school. Lekker gedraaid voor Brugklas. Ik heb een gastrol en speel Evie, het meest populaire meisje van de school. Oja, en als ik er een beetje ongemakkelijk uitzie... De cameraman was 1 meter 50 dus ik moest door m'n kn...

September 26, 2019

Afgelopen maandag hebben we gedraaid voor een interactieve, korte film die als lesmateriaal gebruikt gaat worden voor de politie. Ik speel de rol van Tirsa. Hier een foto met m'n vader voor de dag :)

(regie: Mans van den Berg)

September 25, 2019

Vanavond was de premiere van Onderhuids. Een korte film over meidenvenijn. Ik speel de rol van Lize, waarvoor ik afgelopen voorjaar speciaal heb leren synchroonzwemmen. Ook mocht ik lekker scooter rijden! Zaterdag en dinsdag wordt hij vertoond op het Nederlands Film Fe...

September 23, 2019

Vorige maand heb ik weer eens meegedaan aan een 48 Hour Project. Ik speel Lisanne, en ben een beetje gek. We hebben lekker gedraaid in Rotterdam en de film heeft de publieksprijs gewonnen! 

Kijk hem hier!

(regie: Merlijn Remming)

September 23, 2019

Mijn karakter Evie is terug in Brugklas. Dit keer met Anorexia. Zodra de uitzenddatum bekend is, zal ik het hier melden, want de food-fight scène wil je niet missen!

Aflevering 100 (calorieën tellen), NPO3, 17.00

(regie: Raymond Grimbergen/ Bart van Vilsteren)

June 22, 2019

Vandaag heb ik de laatste draaidag voor de internationale korte film: Killing Kurt gehad. Ik speel Emily, een zestienjarige Nirvana fan die terug reist in de tijd om Kurt Cobain (Bauke Bakker) van zijn zelfmoord te weerhouden. Als de poging succesvol lijkt, slaat het n...

June 10, 2019

Vanaf vandaag te zien: de online commercial "Word ook MoneyMaker" waarin ik te bewonderen ben als 'Parel van de Supermarkt' :)

(regie: Len Chandra)

June 9, 2019

Dit voorjaar hebben we de korte Film onderhuids opgenomen. Hij gaat over meidenvenijn in een decor van zwembaden en schoonzwemmen. Ik speel de rol van Lize. Het leukste van deze rol was, dat ik heb moeten leren schoonzwemmen en mogen rijden op een scooter! De film komt...

December 29, 2018

Zondag 13 januari 2019 is het zover! Dan komt de tweede aflevering van de EO serie Verborgen Verhalen op TV. We hebben deze aflevering (die Elif heet) in september opgenomen, en ik speel de rol van Mia, de beste vriendin van Elif.

Een gewone middelbare school. Iede...

September 24, 2018

Gisterenavond de première gehad van de nieuwe videoclip van Joyce Rising: Proud to be me. De laatste beelden met beugel, die je van mij te zien krijgt!

Het is de bedoeling met dit liedje alle mensen, en met name mensen die zijn gepest een hart onder de riem te stek...

Please reload

Uitgelichte berichten